2011. december 4., vasárnap

Olcsó szivar(ok) vagy amit akartok...

Remek kis oldalra bukkantam a minap. Remek forrás biztosít ehhez a bejegyzéshez, igazi aranybánya. A tartalom szerint "friss és ellenőrzött minőségű" szivarokat árul. Nos vegyük szépen sorra a kínálatot:

Cohiba Esplendidos üvegtetős dobozban:
Igazi klasszikus, megunhatatlan hamisítvány. Egyik első bejegyzésem pontosan erről készült. Üvegtetős Cohiba Esplendidos NEM LÉTEZIK. 35.000 Ft egy doboz hulladék szivarért kicsit erős.
Cohiba Esplendidos - HAMIS

Cohiba Esplendidos a Dominikai Köztársaságból (?????):
Na ez érdekes. Mert hogy létezik dominikai cohiba (a márka egyik képviselőjének tesztjét megtaláljátok a SzivarVilág blogon), bár nincs belőle "Esplendidos", és a logója sem így néz ki. Ez a valami, fura keveréke a kubai cohiba design-nak és az 50 centes dominikai szivarnak. Nem nagyon értem mi lehetett a cél vele, de a hozzá nem értő kezdőket lehet vele mérgezni.
Dominikai Cohiba?? - Ne dőljünk be!!

Cohiba Maduro Genios:
Sajnos a fotóról nem megállapítható, hogy valójában mit is kapunk a pénzünkért. A képet nyilvánvalóan nem az oldal tulajdonosa készítette. Mindenesetre, hogy hitelesebbnek tűnjön a kínált termék a SzivarVilág blogról "nyúlták" a szöveget hozzá.

Az oldal legnagyobb előnye a "visszavásárlási garancia". Hasznos dolog ha az ember hamis szivarokat is árul. Miután ilyen a kínálat erős kétkedéssel olvasgattam a vásárlói visszajelzéseket. Egyet szeretnék kiemelni:


"A gyűrű kicsit félre nyomott, nem egészen olyan mint az eredeti" - Na vajon miért??

A vélemény író végkövetkeztetése tetszik a legjobban: "Ha nem szívtad az eredetit akkor még eredetinek is hihető lenne."

Montecristo szivargyűrű - HAMIS

Montecristo szivargyűrű - EREDETI

Nos ennyit az olcsoszivar.com-ról.

4 megjegyzés:

  1. Igen. Ezek is szép cuccok! Néha (sokszor) a Vaterán is feltűnnek és még olcsóbban, hogy honnan szedik ezeket? Viszont mindÍg "eredeti" szivarként hirdetik, tehát biztos úgy is van!

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok,
    van egy doboz Montecristo szivarom bontatlan állapotba, szeretném megtudni, hogy hamis vagy eredeti.
    Tudnátok segíteni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

      Törlés
    2. Szia! ha úgy gondolod, hogy hamis kubai szivart vettél, de nem vagy biztos benne, fotózd le a dobozt és a szivarokat és küld el a hamiskubaiszivarokblog@yahoo.com címre. Megpróbálunk segíteni.

      Törlés